Impresszum

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A Kombi-ker online katalaógusának böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Kombi-ker használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatok

  • Cégnév: Kombi-ker Kft. 
  • Székhely: 2730 Albertirsa Iskola utca 13.
  • Adószám: 12343612-2-13
  • Cégjegyzékszám: 13-09-078208
  • Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Budapest környéki törvényszék cégbírósága
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elérhetőség: kombiker@gmail.com
  • Telefon:06-53/370-325 vagy 06-30/9353-206

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Üzletünk épületfűtési termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek kizárólag  mintaboltunkban személyesen vásárolhatók, illetve rendelhetőek meg.  Termékeink megvásárlásával lehetőség nyílik azok házhoz szállítsára.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Különösen nagy értékű rendelésnél cégünk fenttartja a jogot előleg bekérésére,ami a termék(ek) értékének 10-20%-a!

 

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre

A szállítási díjat a rendelés értéke határozza meg:

Házhoz-szállítás utánvéttel:

  • előre egyeztetett feltételek alapján

A csomagokat a saját futárunk 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Garancia

Termékeinkre a gyártó által megadott  garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a garancia levélben található szervizek bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Elállás joga

A megvásárolt termék kézhez vételétől számított három munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a forgalmazó cég köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli. Terméket csak a gyári csomagolással, hiánytalan, sérülésmentes állapotban tudunk visszavenni

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben, személyesen, vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és/vagy a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 3 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli! Terméket csak a gyári csomagolással, hiánytalan, sérülésmentes állapotban tudunk visszavenni

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Facebook